Cursus #Worthit

Leer je prijzen bepalen en verdienen wat je waard bent

Cursus #Worthit

@Pientje92

Als nog-geen-ondernemer-zijnd persoon vond ik het als nog een ontzettend nuttige cursus die ook wat meer duidelijk geeft als verkoper en mij wel ontzettend helpt met al mijn ondernemersideeen.

@LydiaDatema

De cursus helpt je kneitergoed om jouw mindset als het gaat om je tarief in kaart te brengen. Beslissingen maken als ondernemer gaat niet vanzelf. Worth it geeft een boost aan je zelfvertrouwen en zit bomvol tips en tricks over hoe je jouw tarief en daarmee je business naar een hoger niveau tilt.

@maartjevugs

Ik had net mijn baan opgezegd om voor mezelf te beginnen. Een van de dingen die daar bij komt kijken is je prijzen bepalen. En hoe doe je dat? Voor de hand liggend is om te kijken wat concurrenten doen, maar dat leek me niet voldoende. De cursus van Charlotte biedt super praktische tips waar je zelf echt niet een twee op komt. Van verschillende prijzen hanteren tot pakketten ontwikkelen en inzichten op het gebied van concurrenten. You name it en je kunt het vinden. Alles super praktisch en direct toepasbaar.

@Emmahappy_lifecoach

Ik vond het zeer waardevol! Zo tof om te leren hoe je alle uren doorberekent, hoe je de leiding pakt in een sales gesprek en dat het ook helemaal oké is om aan te passen en te verhogen! Makkelijk volgen zo via Instagram en topsfeertje.